Portada >  > Agenda > Trobada de professionals amb programadors internacionals
Amb la col·laboració de Acción Cultural Española

Amb la col·laboració de Acción Cultural Española

Trobada de professionals amb programadors internacionals

Amb la intenció d’internacionalitzar les propostes de grups valencians i fomentar la construcció d’un sector de la música antiga i barroca estable a la Comunitat Valenciana, en aquesta edició del Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola celebrarem una trobada entre programadors internacionalment reconeguts, convidats per l’Institut Valencià de Cultura, i grups valencians d’especialitzats en aquest tipus de músiques.

Tenim confirmada la presència de Moisès Santiesteban, coordinador de la Càtedra de Música Sacra del Centro Cultural Padre Félix Varela de l’Havana (Cuba); José Vargas, coordinador de l’International Latino Cultural Center of Chicago; Maciej Kopinski, de Actus Humanus Festival de Gdansk (Polònia ) i Eva Nunes de l’European Festivals Association.

Els programadors visitaran el festival del 4 al 9 d’agost, assistint als concerts i a més, el dia 7 d’agost tindrà lloc una jornada professional en la qual grups valencians mostraran les seues propostes a aquests programadors i podran dur a terme breus reunions de treball amb els mateixos amb la finalitat d’exportar el màxim possible de propostes valencianes a festivals de referència a nivell internacional.

Aquesta activitat compta amb el recolzament de Acción Cultural Española del Ministerio de Cultura. 

Programació

07/08/2019  10:00hSala de premsa de l'Ajuntament de PeníscolaActivitats 2019

Organitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música Antiga i Barroca de Peníscola

Tel. 96 120 65 19
musica_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Música Antiga i Barroca de Peníscola

Aníma’t a la música barroca

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info