Portada >  > Agenda > Tiburtina Ensemble

Tiburtina Ensemble

Tiburtina Ensemble
El conjunt vocal femení, Tiburtina, es va formar en 2008 per antics membres del conjunt Schola Benedicta. Basat en aquesta tradició, continua interpretant el cant pla occidental, la música polifònica medieval i la música contemporània.

La directora artística del conjunt és Barbora Kabátková (Sojková).

El principal interés de la interpretació del conjunt és la declamació correcta de l’idioma en relació amb els aspectes musicals i l’art vocal, basats en el coneixement de la pràctica i la teoria contemporànies.

El conjunt es presenta amb diversos elencs, els membres permanents són: Ivana Bilej Brouková (soprano), Hana Blažíková (soprano, arpes medievals), Marta Fadljevičová (mezzosoprano), Anna Chadimová Havlíková (mezzosoprano), Renata Zafková (soprano), Barbora Kabátková (soprano, directora artística, dramatúrgia, arpes medievals i saltiri), Pavla Štepničková (alt), Daniela Čermáková (alt) i Tereza Havlíková (soprano).

Els membres del conjunt no sols estan dedicats a la interpretació de la música medieval. També actuen en altres escenaris tant de la República Txeca com a nivell mundial amb conjunts com ara Collegium 1704, Collegium Marianum, Musica Floreja, Ensemble Inégal, Hofmusici, Doulce Memoire, Collegium Vocale Gent, Bach Collegium Japan, etc.

Durant la seua curta existència, Tiburtina Ensemble ha actuat en els principals festivals txecs: Summmer festivals of Early Music Prague 2009, Lípa Musica 2009, St Wenceslas Festival Ostrava 2009 i 2011. Asi com en festivals europeus: Festival Internacional de Música Concentus Moraviae 2010 i 2012, Uckermärkische Musikwochen Germany 2010 i 2011, Meditacions Gregorianes de Bratislava 2010, Festival de Pasqua de Praga 2013, Muziekcenter DeBijloke Gent 2012, el festival de Música Antiga d’Utrecht 2017, etc.

A l’abril de 2012 apareix el primer CD de Tiburtina Ensemble Flos inter Spinas gravat per al principal editor txec de música Supraphon. En 2013 es va gravar el segon cd del conjunt Apokalypsis (Animal Music), realitzat en cooperació amb el trio de jazz de David Dorůžka.

www.tiburtina-ensemble.com

Espectacles

Tiburtina Ensemble / Ego sum homo

06 d'agost de 2021 · Pati d'armes del Castell del Papa Luna

Tiburtina Ensemble / Ego sum homo

Entrades

Organitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música Antiga i Barroca de Peníscola

Tel. 96 120 65 19
musica@ivc.gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Música Antiga i Barroca de Peníscola

Aníma’t a la música barroca

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info