Portada >  > Agenda > La Guirlande

La Guirlande

La Guirlande

Fundat per Luis Martínez Pueyo durant la seua estada en la Schola Cantorum Basiliensis, La Guirlande és un dels ensembles especialitzats en interpretació historicista de la música dels segles xviii y xix més versàtils del panorama actual.

Guardonats amb el Premi GEMA 2018 al Millor Grup Jove, el segon premi en els premis CREAR18 a Joves Talents Aragonesos, així com guanyadors de diversos concursos internacionals com el xviii Biagio-Marini Wettbewerb i el V Concurs Internacional de Música Antiga de Gijón, el repertori de La Guirlande se centra en aquella música del segle xviii y xix on la flauta exerceix un paper fonamental: des de la sonata per a flauta amb clavecí o pianoforte obligat, així com amb baix continu fins al concert solista, passant per tota mena de combinacions de música de cambra. A més, l'ús d'instruments originals o rèpliques d'aquests, així com un rigorós estudi històric de la pràctica interpretativa a través de diferents tractats i fonts, marquen el principal objectiu de La Guirlande: aconseguir una interpretació del repertori el més pròxima possible a la idea original de cadascun dels compositors.

La Guirlande compta amb músics de reconegut prestigi. Formats en algunes de les escoles més importants del món en l'àmbit de la música antiga (Schola Cantorum Basiliensis, Conservatoire National Supérieur de París, Koninklijk Conservatorium den Haag), tots ells col·laboren amb grups i orquestres de renom a nivell europeu i internacional. Des de la seua fundació, La Guirlande ha participat en importants festivals com Freunde Alter Musik Basel, Festival Internacional de Santander, Quinzena Musical de Sant Sebastià, Festival Internacional d'Art Sacre de la Comunitat de Madrid, Festival de Música Antiga de Casalarreina, Clàssics a l'estiu de la Comunitat de Madrid, Cicle de Concerts de Orgao Vila Nova de Famalicao e Sant Tirso, Nadal Barroc a Boadilla del Monte, MUSAE Música en els Museus Estatals, Acadèmia de Música Antiga de Gijón, Festival de Música Antiga José de Nebra de Calataiud, Festival de Música Museu del Fòrum Romà de Saragossa, i Festival EnClaves de la Foia d'Osca. A més, organitza el Festival de Música Antiga de Épila.

La Guirlande pren el seu nom d'un dels principals símbols del Déu Apol·lo, signe de glòria i reconeixement en les arts, la saviesa, i els jocs.

Espectacles

La Guirlande / Bach & Sons

09 d'agost de 2020 · Saló gòtic del Castell del Papa Luna

La Guirlande / Bach & Sons

Comprar entrades

Organitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música Antiga i Barroca de Peníscola

Tel. 96 120 65 19
musica_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Música Antiga i Barroca de Peníscola

Aníma’t a la música barroca

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info