Portada >  > Agenda > Claroscuro Teatro

Claroscuro Teatro

Fundada l’any 2010 per Julie Vachon i Francisco de Paula Sánchez, Claroscuro és una companyia de teatre que usa titelles, màscares i música en viu per a donar forma a les seues històries. Claroscuro creu en la unió de les arts i en la màgia dels senzills contes que es van transmetre de pares a fills a la tènue llum d’un ciri o d’un foc, amb la finalitat d’afrontar la vida en tota la seua plenitud i amb tots els seus dilemes.

El seu primer espectacle Yo soy la Locura (2010) va ser premiat en el Festival Internacional d’Almagro amb una Menció Especial del Jurat, i considerat un dels quatre millors del món en 2015 pels Young Audiences Music Awards (yama) i la European Network for Opera and Danse Education (reseo).

El seu segon espectacle, Lazarillo (2015) va ser coproduït per quatre grans festivals. Va obtindre gran èxit de crítica i va rebre una Menció Especial del Jurat del Festival Internacional d’Almagro.

Perdida en el Bosco (2018), la seua tercera creació, coproduïda amb el Teatre de la Zarzuela va ser considerada per la revista Codalario com un dels millors espectacles escènics de 2018. Després d’ella, van crear Donde van los cuentos (2019), una distopia futurista amb música electrònica que vaticinava la fragilitat i la importància de la cultura després d’una pandèmia.

 

 

Espectacles

Claroscuro Teatro / La increíble historia de Juan Latino

31 de juliol de 2021 · Palau de Congressos

Claroscuro Teatro / La increíble historia de Juan Latino

Organitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música Antiga i Barroca de Peníscola

Tel. 96 120 65 19
musica_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Música Antiga i Barroca de Peníscola

Aníma’t a la música barroca

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info