Fahmi Alqhai

Fahmi Alqhai

Accademia del Piacere / Fahmi Alqhai

Accademia del Piacere
Fahmi Alqhai

La valentia dels seus innovadors projectes i la forta personalitat artística del seu director han fet d’Accademia del Piacere el grup d'avantguarda de la música antiga espanyola i un dels punters a Europa, gràcies a la seua concepció de la música històrica com una cosa viva, plena d'emocions que els seus músics interioritzen com a pròpia i transmeten a l'espectador.

En els seus enregistraments, per a Alqhai & Alqhai, Glossa i DHM, Accademia del Piacere ha revelat nous matisos en repertoris fonamentals de la música històrica com el Seicento italià, la música espanyola del Renaixement (Rediscovering Spain) o l'escènica del Barroc hispà (Muera Cupido, al costat de Núria Rial), i ha rebut per això reconeixements com el Choc de Classica (França), el Prelude Award (Holanda) i el premi GEMA al Millor Grup Barroc espanyol en 2016 i 2017, entre molts altres premis. Accademia i Alqhai sorprenen a més visitant territoris artístics aliens a l’historicisme, com en Las idas y las vueltas i Diálogos, respectivament al costat dels cantaors flamencs Arcàngel i Rocío Márquez, pels quals reben els Giraldillos de la Biennal de Flamenc de Sevilla 2012 i 2016.

Accademia del Piacere ha actuat en els escenaris més prestigiosos de la música clàssica europea i mundial, com la nova Elbphilharmonie i el Laeiszhalle a Hamburg, el Konzerthaus de Berlín i el de Viena, la Philharmonie de Colònia, la Fundação Gulbenkian de Lisboa, l'Auditori Nacional de Madrid i molts altres dels EUA, Alemanya, França, el Japó, Bèlgica, Holanda, Mèxic, Colòmbia, Suïssa, Espanya... Els seus concerts són regularment emesos en directe per la Unió Europea de Radiodifusió i les seues emissores associades, i ha aparegut en múltiples emissions televisives, des de TVE a la NHK japonesa.

Espectacles

Accademia del Piacere / Rediscovering Spain

05 d'agost de 2020 · Pati d'armes del Castell del Papa Luna

Accademia del Piacere / Rediscovering Spain

Comprar entrades

Organitza

Col·labora

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música Antiga i Barroca de Peníscola

Tel. 96 120 65 19
musica_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Música Antiga i Barroca de Peníscola

Aníma’t a la música barroca

Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info